6 februari 2011

När tillbehöret gör skillnaden

Om maken får välja blir det kött, sås och potatis. Helst sju dagar veckan. För egen del äter jag förstås gärna en köttbit med vapendragarna sås och potatis. Men jag ser helst att måltiden kompletteras med ett fräscht grönsaksinslag. Gårdagens entrecote från den lokala köttbutiken, med de klassiska tillbehören fick lyckat sällskap av en lyckad improvisationssallad. Salladen innehöll haricot verts (kokta kalla), ruccola, babyplommontomater i halvor, skivad rödlök och flagad parmesan. Allt blandat med en enkel vinägrett på olivolja, balsamico och lite flingsalt och nymalen svartpeppar.

Foto: Sara Lenger

2 kommentarer:

  1. hej där, kul att du börjat blogga! Ska kika igenom lite, behöver verkligen lite inspiration på det här planet: ) /Ylva

    SvaraRadera
  2. men hallå, nu ser jag att det inte direkt var igår du bloggade...

    SvaraRadera